Liikekieli Video: im…Pulse (Mikko Kallinen)

Liikekieli VideoUutta: Liikekieli.comin syksyllä lanseeratussa Liikekieli Video -osiossa nähdään nyt katkelmia Mikko Kallisen 3D-animaatiota hyödyntävästä videoteoksesta im…Pulse vuodelta 1999.

im..Pulse, Mikko Kallinen

im…Pulse

Valmistusvuosi 1999
Tanssi/konsepti/koreografia: Mikko Kallinen
3D-suunnittelu: Pauli Hurme
Ohjaus: Jori Pölkki
3D-animaatio: Jyri Shestakov/Jussi Fredriksson
Musiikki: Alan Stones
Tuotanto: Mikko Kallinen & The Company 1999
Koko teoksen kesto: 10 min

Teos on nähtävissä Kirjasto 10 -näyttelytilassa Helsingissä (Elielinaukio 2G) 21.1.2007 asti.

”im…Pulse on 3D-tietokoneanimaatiota sekä tanssia yhdistävä mediatanssiteos. Teoksessa ihmiskehon liike sekä abstrakti liikkuva 3D-arkkitehtuuri ovat vuorovaikutteiset voimat. im…Pulsessa biologinen olento liikkuu koneen luomassa tietokonematriisissa, johon teknologinen evoluutio on tanssijan vienyt. Uusi maailma luo toisenlaisen tilallisen kokemuksen.”
– Mikko Kallinen


Klikkaa tästä ladataksesi katkelman videosta (n. 1,5 min) Quicktime-tiedostomuodossa:

Korkeampi kuvanlaatu
Lataa (16 MB)

Matalampi kuvanlaatu
Lataa (3,5 MB)

Videot aukeavat uuteen selainikkunaan.

Huom: Tiedostot ovat suurikokoisia, ja niiden latautuminen saattaa viedä useita minuutteja jopa laajakaistayhteydellä. Videon katseleminen saattaa edellyttää lisäosien (plug-in) asentamista selaimeen.

Pyrimme kehittämään Liikekieli Video -toimintoa palvelemaan mahdollisimman hyvin lukijoitamme, joten kommentit ja kaikenlainen palaute otetaan ilolla vastaan!

– Toimitus

Tiedätkö ajankohtaisen tai muuten kiinnostavan tanssivideon tai teostaltioinnin, joka sopisi julkaistavaksi Liikekieli Video -osiossamme? Ota yhteyttä toimitukseen!