Uusi päätoimittaja aloittaa Liikekieli.comissa

Liikekieli.comin uudeksi päätoimittajaksi on valittu Maija Karhunen. Hän on kirjoittanut Liikekieli.comiin vuodesta 2011, ja tuntee hyvin julkaisun jo ennestään. Hän aloittaa tehtävässään heti.

Karhunen (s. 1987) on helsinkiläinen tanssin, teatterin ja esitystaiteen aloilla toimiva esiintyjä ja kirjoittaja. Hän on opiskellut tanssia ja koreografiaa Suomessa, Hollannissa ja Saksassa. Lisäksi hän on opiskellut viestintää ja taiteiden tutkimusta Helsingin yliopistossa.

 

Kuva: Saara Karhunen.
Kuvassa Liikekieli.comin uusi päätoimittaja Maija Karhunen. Kuva: Saara Karhunen.

 

”Liikekieli.comilla on takanaan upea kymmenvuotinen historia tanssikentän yhteisenä mediana. Toivon, että pystymme yhdessä kaikkien kirjoittajien ja toiminnassa mukana olijoiden kanssa tekemään virkeää, ennakkoluulotonta ja vertaansa vailla olevaa tanssin verkkolehteä, joka edelleen herkistäisi lukijaansa taidetanssin tekijöiden ja ilmiöiden moninaisuudelle sekä sen akuutille merkitykselle yhteiskunnassa”, toteaa Karhunen.

Entinen päätoimittaja Veera Lamberg antaa tehtävänsä eteenpäin hyvillä mielin ja luottavaisena. “Maija on ennakkoluuloton ja päämäärätietoinen. Hänellä on visiota ja asiantuntemusta ottaa osaa tanssikentällä käytävään keskusteluun ja taidekirjoittamiseen. Hänen Liikekieli.comiin kirjoittamissaan erinomaisissa artikkeleissa on aina paistanut läpi se, että hän ymmärtää olennaisen ja osaa tuoda sen kirkkaasti ja mielenkiintoisesti esiin. Uskon, että näillä taidoilla Maija luotsaa Liikekieltä uuteen kiinnostavaan tulevaisuuteen. Oma kauteni ei olisi voinut paremmin päättyä, kun julkaisu pääsi näin hyviin käsiin.”

Maija Karhuseen voi olla yhteydessä osoitteeseen maija.karhunen(at)liikekieli.com.