Tanssitaiteen verkkolehti Liikekieli.com hakee päätoimittajaa!

Liikekieli.com:in missio on aktiivisen ja moniäänisen tanssista kirjoittamisen edistäminen maassamme. Julkaisemme artikkeleita ja arvioita, kolumneja ja esseitä, lisäksi julkaisemme teemanumeroita, joita toimittamaan kutsutaan eri aihepiirien asiantuntijoita. Liikekieli.com:ia julkaisee Tanssin Liikekieli ry.

Päätoimittaja vastaa verkkolehden yleisilmeestä ja sisällöstä. Hän hallitsee lehden toimitusprosessia ja julkaisua, tukee teemanumeroiden toimitusta ja vastaa apurahojen hakemisesta yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa. Päätoimittajalla on tilaisuus viedä verkkojulkaisua haluamaansa suuntaan.

Tehtävä edellyttää vahvoja kommunikointi- ja tiimityötaitoja, oma-aloitteista luonnetta ja vankkaa kirjoitetun suomenkielen hallintaa.

Lisäksi toivomme päätoimittajalta laajaa tanssitaiteen tuntemusta, kiinnostusta tanssista kirjoittamiseen ja julkiseen taidekeskusteluun. Kokemus toimittajan työstä ja/tai viestintäalan tehtävistä on eduksi.

Toivomme tehtävään sitoutumista vähintään vuodeksi. Työ on osa-aikaista ja siitä maksetaan palkkio. Uuden päätoimittajan olisi hyvä aloittaa viimeistään toukokuussa 2020.  

Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää 15. maaliskuuta 2020 mennessähköpostilla osoitteeseen toimitus@liikekieli.com.

 

Lisätietoja: 

päätoimittaja Maija Karhunen, maija.karhunen@liikekieli.com, puh. +358445529257

hallituksen puheenjohtaja Virva Talonen, vtalonen@gmail.com