Tanssimessut

Tanssin JumalaLiikekieli.com esittelee uuden kolumnistinsa Tanssin Jumalan, joka käsittelee ajankohtaisia tanssi-ilmiöitä omalla persoonallisella ja värikkäällä otteellaan. Lue Tanssin Jumalan ensimmäinen kirjoitus Tanssimessut.


Tanssimessut

Messut. Messuta. Tanssia. Tanssimessut. Tanssimessuta. Tarjolla tanssia.

Terve. Paljonko pannaan? Special price for you cause your my friend. Tosta pari Kokeellista juttua ja yksi Varma nakki päälle. Halvalla lähtee, saat suomalaista Kossua kaupan päälle. Jaa et halua? Sitä Kokeellista vai sitä Kossua? No kyllä mä sen Kossun juon.

Ai Varma nakki mielummin. Jaa ei sitten. Entäs jos laitetaan tosta kiva Lasten juttu mukaan. Kuis ois? Halvalla. Joo hyvää on. Ainutlaatuista. Ai mitä maksaa? Ei paljon mitää. Ovat iloisia, kun pääsevät ulkomaille. Joo pois Suomesta. Kato siellä ahdistaa, eikä kukaan ymmärrä. Voi sitten sanoa, että ulkomaillakin tykkäävät. Sitten tykkää suomalaisetkin. Vaikkeivät ymmärrä.

Ahistaa. Saat halvalla. Viimeinen tarjous ota tai jätä. Yksi Kokeellinen, Varma Nakki ja Lasten juttu. No ihan kulupohjalta. Ei ne palkkaa tarvii. Tykkäävät tehdä. Kato ovat tositaitelijoita.

Messut. Messuta. Tanssia. Tanssimessut. Tanssimessuta. Tarjolla tanssia. Halvalla.Tanssin Jumala

Tanssin Jumala on Liikekieli.comin kolumnisti, joka kommentoi tinkimättömästi tanssialan tapahtumia ja ilmiöitä salaperäisyyden viittaan verhoutuneena. Kirjoittajan kohdalla toimitus tekee poikkeuksen verkkolehden tiukan nimimerkittömästä linjasta.