Paljon tanssifestivaaleja! Lisää tanssifestivaaleja!

Tanssin JumalaTanssin Jumala – Minä olen Festivaali. Minä olen Tanssifestivaali. Minä olen Company. Minä olen Tanssicompany.

Kuka minä olen? Ennen olin koreografi, joka teki tansseja tanssijoille ja tanssijoiden kanssa. Sitten muutuin Companyksi, koska eihän Koreografi ilman omaa Companyä ole mitään. Ei yhtään mitään. Taiteellinen johtaja olen! Teoskohtaisia kiinnitän. Tänään olen jo Festivaali, koska eihän Company ilman omaa Tanssifestivaalia ole yhtään mitään. Itse esiinnyn festivaaleilla. Soolofestivaali. Ei näistä palkkioista riitä jaettavaksi.

Hienot festivaalit tuli. Minä olin hyvä. Minä olin minä. Minulla olin minun kanssani hienoja hetkiä.

Kiitos. Fantastista!

Tanssin Jumala

Tanssin Jumala on Liikekieli.comin kolumnisti, joka kommentoi tinkimättömästi tanssialan tapahtumia ja ilmiöitä salaperäisyyden viittaan verhoutuneena. Kirjoittajan kohdalla toimitus tekee poikkeuksen verkkolehden tiukan nimimerkittömästä linjasta.