Merkintöjä: Beckett, Espoo, Tampere, äitienpäivä ja Kuopio

Panu Varstala – Kevät on tuloillaan ja Antero Arska loimottaa.


Huomenna minulla on ensi-ilta. The Beckett Project on esitys, jossa esiintymiskokemus on hyvin poikkeava verraten aikaisempiin. Karismalla en pelasta mitään. Esiintyjän kasvoja ei näy – pitää olla tarkka, täsmällinen, pelokas, ehkä hieman pehmeä ja määrätietoinen yhtä aikaa. Vaikeaa.

Espoon Kaupunginteatterilla jatkamme Iso äiti ja Iso herra -esitysten parissa. Harmillista, ettei yleisö ole löytänyt esitystä. Olemme joutuneet perumaan muutamia esityksiä vähäisen lipunmyynnin johdosta, jota Helsingin Sanomien hämmentävä kritiikki ei ainakaan parantanut. Kulttuuripolitiikkaa vai mitä? Mielestäni näytelmä on visuaalisesti näyttävä ja siinä käsitellään tuttuja, ehkä vähemmän puhuttuja asioita. MAINOS: Tulkaa katsomaan!

Tampere ja Kuopio liittyvät yhteen. Teemu Kyytisen koreografia Thirsty pääsi Tampereen Tanssivirtaa- ja Kuopio tanssii ja soi -festivaaleille. On hienoa jatkaa teoksen esittämistä syksyn jälkeen.

Äitienpäivänä tanssin kurssikaverini kanssa raitiovaunussa. Mitähän siitä tulee?

Kevät on tuloillaan ja Antero Arska loimottaa. Hymyilen.

Panu Varstala, kuva Laura MalmivaaraMerkintöjä-palstalla Panu Varstala kirjoittaa elämästään ja ajatuksistaan Teatterikorkeakoulun Tanssitaiteen laitoksen opiskelijana.
panu.varstala@teak.fi

Kuva: Laura Malmivaara