Liikekieli.com uudistuu – tervetuloa illanviettoon 28.11.!

Miksi Liikekieli.com on olemassa? Mitä taiteilijat ja tanssin kenttä tarvitsevat Liikekieli.comilta? Mitä on tehtävissä valtamedioissa tapahtuvan tanssi- ja taidejournalismin alasajon vastustamiseksi?

Vuonna 2016 Liikekieli.com uudistuu!

Vuonna 2016 Liikekieli.com muuttaa muotoaan ja alkaa ilmestyä toimitettuina teemanumeroina verkossa neljästi vuodessa. Tämän ohella uudessa Liikekieli.comissa julkaistaan myös jatkuvasti päivittyvää sisältöä, mm. teosarvioita ja kolumneja. Jokaiselle teemanumerolle kutsutaan oma päätoimittajansa. Ensimmäinen teemanumero UUSI ALKU on suunniteltu ilmestyväksi maaliskuussa 2016 ja sen päätoimittavat Olli Ahlroos ja Maija Karhunen.

Olet lämpimästi tervetullut kaikille avoimeen Tanssin Liikekieli ry:n jäsentapaamiseen keskustelemaan ja sekä ideoimaan Liikekieli.comin lehtiuudistusta lauantaina 28.11. klo 15 alkaen. Aloitamme Hello Darling Eateryssä omakustanteisesti (Iso-Roobertinkatu 3-5, sisäpiha). Ilta jatkuu Astorian saunassa (Iso-Roobertinkatu 12) klo 17 eteenpäin. Tarjolla ruokaa ja juomaa! Ilmoitathan tulostasi 27.11. mennessä Maija Karhuselle osoitteeseen maija.karhunen@liikekieli.com tai puh. 044-5529257.