Kedja Writing Movement -hankkeen päätösjulkaisu ilmestynyt!

Kedja Writing Movement -hankkeen päätösjulkaisu julkistettiin joulukuun puolivälissä Oslossa ICE HOT Nordic Dance Platform -tapahtuman yhteydessä. Kirja tarjoaa yleiskatsauksen kolmivuotiseen hankkeeseen sekä valikoiman parhaista hankkeen kautta tuotetuista tanssiteksteistä. Lisäksi lähes parisataasivuiseen julkaisuun on pyydetty tekstit useilta hankkeeseen osallistuneilta asiantuntijoilta. Kirjan päätoimittajat ovat Ine Therese Berg ja Inta Balode.

Liikekieli.com oli Kedja Wriring Movement -hankkeen suomalainen partneri ja järjesti Suomessa hankkeen tiimoilta keskustelutilaisuuksia, kansainvälisen seminaaripäivän sekä kirjoitustyöpajan.

IMG_0082

Kirjan voi noutaa maksutta Tanssin Tiedotuskeskuksesta maaliskuun alusta alkaen tai tilata heti postimaksun hinnalla sähköpostitse osoitteesta veera.lamberg@liikekieli.com.

Kirja on tuotettu EU:n kulttuuriohjelman, Pohjoismaisen Kulttuurirahaston, Kulturkontakt Nordin, Pohjoismais-balttialaisen liikkuvuusohjelman sekä Norjan Tanssin tiedotuskeskuksen tuella.