Writing Movement -paneelikeskustelut jatkuvat!

Writing Movement -hankkeen tanssista kirjoittamiseen keskittyvien paneelikeskustelujen sarja levittäytyy syksyn kotimaisille nykytanssifestivaaleille. Keskustelut ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tule mukaan!

OuDance –festivaalilla Oulussa la 14.9. klo 17-19 Kulttuuritalo Valveen Kahvila Mintussa:

TANSSIKIRJOITTAMINEN NYT JA TULEVAISUUDESSA

Keskustelun alustaa omasta näkökulmastaan toimittaja, kirjailija Hannele Jyrkkä. Keskustelijoina tanssitaiteilija, kriitikko ja kirjailija Outi Kallas, fyysisen teatterin tekijä, buto-tanssija Liana Potila sekä tanssitaiteilija Elena Penttilä.

Tanssin Aika –festivaalilla Jyväskylässä to 26.9. klo 16-18 Jyväskylän kaupunginteatterin lämpiössä:

TANSSIKIRJOITTAMINEN NYT JA TULEVAISUUDESSA

Keskustelun alustaa omasta näkökulmastaan Teatteri&Tanssi –lehden toinen päätoimittaja Minna Tawast. Keskustelijoina mm. kriitikko Maija-Liisa Westman, yliopistonopettaja Mariana Siljamäki sekä tanssitaiteilijat Helena Ratinen ja Jarkko Lehmus.

Liikkeellä marraskuussa –festivaalilla Helsingissä la 9.11. klo 16.30-18.30 kulttuuritalo Stoan Café Stoassa:

TANSSISTA KIRJOITTAMISEN SUHDE NYKYTEATTERISTA KIRJOITTAMISEEN

Keskustelun alustavat dialogin muodossa Teatteri&Tanssi –lehden päätoimittajat Annukka Ruuskanen ja Minna Tawast. Keskustelijoina mm. kriitikko Maria Säkö ja Liikkeellä marraskuussa –festivaalin toinen taiteellinen johtaja Mikael Aaltonen.

Uuden tanssin ja esitystaiteen XS –festivaalilla Turussa la 30.11. klo 17.00-18.45 nykytaidetila Kutomolla:

TANSSIN SANOITTAMISESTA

Keskustelun alustaa tanssipedagogi, tutkija Kai Lehikoinen. Keskustelijoina kirjoittamisen ja tanssitaiteen ammattilaisia.

Tanssin verkkolehti Liikekieli.com on mukana kansainvälisessä Writing Movement -hankkeessa, jonka tarkoituksena on edistää tanssikirjoittamista ja haastaa sen rajoja. Hanke on osa Baltian ja Pohjoismaiden nykytanssin ammattilaiskentän verkostoitumista edistävää Kedja -hanketta. Keskustelut liittyvät paneelikeskustelujen sarjaan, jonka aikaisemmat keskustelut olivat Kokkolan Talvitansseilla, Tanssivirtaa Tampereella -festivaalilla, Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalilla sekä Pyhäjärven Täydenkuun tanssit -festivaalilla. Lue lisää täältä.

Writing Movement -hanketta tukevat EU:n kulttuuriohjelma, Kulturkontakt Nord, Suomen Kulttuurirahasto ja Taiteen Edistämiskeskus.

Lisätiedot:

Liikekieli.comin päätoimittaja, hankekoordinaattori Veera Lamberg

veera.lamberg(at)liikekieli.com, 050-544 8104

hankekoordinaattori Jenni Sainio

jenni.sainio(at)liikekieli.com, 040-722 1903