Tanssitaiteen verkkolehti

Mediakortti

Liikekieli.com on taidetanssin ja sitä lähellä olevien taiteenalojen verkkolehti, joka julkaisee korkeatasoisia kirjoituksia tanssista ja siihen liittyvistä ilmiöistä. Liikekieli.com on Suomen ainoa tanssin verkkomedia, joka lukijoilleen maksuttomana tavoittaa alan tekijät ja näkijät valtakunnallisesti. Verkkolehti aloitti toimintansa marraskuussa 2004.

Liikekieli.com tarjoaa Sinulle laadukkaan, kohdennetun kanavan, josta voit tanssin markkinoijana olla varma siitä, että 99 % mainoksesi nähneistä lukijoista kuuluu tärkeimpään kohderyhmääsi – tanssin ammattilaisiin, harrastajiin ja aktiivikatsojiin sekä muihin taiteesta kiinnostuneisiin ja kulttuurin kuluttajiin.

Käyttäjämäärät

Liikekieli.comissa vierailee tällä hetkellä keskimäärin noin 2300 yksittäistä kävijää kuukaudessa. Tanssin vuotuisiin katsojamääriin suhteutettuna luku on merkittävä.

Bannerimainospaikat

Painikkeet julkaistaan sivuston oikeassa sivupalkissa ja bannerit Liikekielen sivun yläosassa logon oikealla puolella tai sen alla mainostilanteesta riippuen.

1. Pieni Liikekieli-painike

Sijainti oikeassa laidassa tai sivun pääsisällön yläpuolella, mainostilanteen mukaan

Pikselikoko 300 x 40

Tiedoston maksimikoko 10 kt

Viikkohinta 65 € (220 €/kk)

2. Iso Liikekieli-painike

Sijainti oikeassa laidassa tai sivun pääsisällön yläpuolella, mainostilanteen mukaan

Pikselikoko 300 x 100

Tiedoston maksimikoko 20 kt

Viikkohinta 95 € (310 €/kk)

3. Luxus Liikekieli-painike 300 x 172

Sijainti oikeassa laidassa tai sivun pääsisällön yläpuolella, mainostilanteen mukaan

Pikselikoko 300 x 172

Tiedoston maksimikoko 30 kt

Viikkohinta 165 € (440 €/kk)

4. Boksi

Sijainti normaalihintaan oikeassa laidassa tai sivun pääsisällön yläpuolella, mainostilanteen mukaan. Boksin voi myös tarvittaessa sijoittaa artikkelin alkuun tekstin oikealle puolelle.

Pikselikoko 300 x 250

Tiedoston maksimikoko 40 kt

Normaalin sijainnin viikkohinta 220 € (590 €/kk)

Artikkelisijoittelun viikkohinta 500 € (1300 €/kk)

5. Banneri

Sijainti sivuston yläosassa tai sivun pääsisällön yläpuolella, mainostilanteen mukaan

Pikselikoko 468 x 60

Tiedoston maksimikoko 40 kt

Kysy hintaa mainosmyynnistä

6. Korkea banneri

Sijainti sivuston yläosassa tai sivun pääsisällön yläpuolella, mainostilanteen mukaan

Pikselikoko 468 x 90

Tiedoston maksimikoko 50 kt

Kysy hintaa mainosmyynnistä

7. Jättibanneri

Sijainti sivuston yläosassa tai sivun pääsisällön yläpuolella, mainostilanteen mukaan

Pikselikoko 728 x 90

Tiedoston maksimikoko 60 kt

Kysy hintaa mainosmyynnistä

 

Hinnat ja maksuehto

Hinnat voimassa 21.11.2011 alkaen toistaiseksi. Liikekieli.comin myynti on arvonlisäverosta vapaata.

Toistoalennus –10 %

Maksuehto 14 päivää netto

Mainosbannerit näytetään sivupalkeissa läpi verkkojulkaisun mahdollisimman ylhäällä, sivuston rakenteen ja ulkoasun vaatimukset huomioiden. Mainokset sijoitetaan sivupalkkeihin tilausjärjestyksessä. Ylläpito pidättää itsellään oikeuden siirtää mainosbannereiden paikkaa kesken mainoskauden.

Aineistovaatimukset

Hyväksytyt tiedostomuodot: GIF, JPEG, HTML, Flash

Animaatiot ovat sallittuja (animoinnin enimmäiskesto 2 minuuttia)

Valmiin aineiston on oltava ulkoasultaan laadukasta. Kuvissa ei saa esiintyä pakkausartefakteja tai muita selkeästi havaittavia graafisia virheitä.

Valmiin aineiston toimitus sähköpostilla osoitteeseen myynti(ät-merkki)liikekieli.com viimeistään kaksi (2) arkipäivää ennen kampanjan alkua.

Mainosaineiston valmistus sopimuksen mukaan, laskutus 40 €/h (minimiveloitus 1 h)

Valmistettavan aineiston toimitus sähköpostilla osoitteeseen myynti(ät-merkki)liikekieli.com viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen kampanjan alkua.

Huomioitavaa animoiduista tiedostomuodoista:

Liikekieli.comin bannerimainoksissa on mahdollista käyttää animoituja GIF-kuvia (mainospaikalle ilmoitetun tiedoston enimmäiskoon rajoissa), mutta ota huomioon, että jotkin palomuuriohjelmistot sisältävät toiminnon, joka estää animoitujen GIF-kuvien näyttämisen.

Osittain tämän takia suosittelemme mainostajiamme käyttämään staattisia kuvia tai Flash-animaatioita. Hyvin optimoidut Flash-animaatiot latautuvat nopeammin kuin GIF-animaatiot, joten näin myös lukijat hyötyvät Flash-mainoksista.

Flash-tekniikan haittapuolena on, että kaikilla käyttäjillä ei välttämättä ole selaimessaan tarvittavaa lisäosaa. Mikäli haluat varmistaa, että mainoksesi näkyy laajimmalle mahdolliselle käyttäjäkunnalle, staattinen kuva on varmin valinta.

Huom: Mikäli haluat Flash-mainokseen klikattavan linkin, tulee se koodata suoraan tiedostoon. Julkaisujärjestelmästämme ei toistaiseksi ole muuten mahdollista lisätä linkkiä Flash-tekniikalla tehtyyn banneriin.

Lisätiedot ja ilmoitustrafiikki

Varmistaaksemme tilauksesi mahdollisimman sujuvan käsittelyn pyydämme ottamaan tilausasioissa yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen myynti(ät-merkki)liikekieli.com. Teknisissä kysymyksissä sekä banneriaineiston valmistamisessa avustaa tarvittaessa Aleksi Ceder, aleksi.ceder(ät-merkki)liikekieli.com.

Verkkolehden julkaisija

Tanssin liikekieli ry

PL 161

00101 Helsinki

Y-tunnus 2231143-2

ISSN 2343-1032

Vastuu ja reklamaatiot

Tanssin Liikekieli ry pidättää oikeuden olla julkaisematta ilmoituksia, joiden se katsoo olevan sopimattomia Liikekieli.comiin. Tanssin Liikekieli ry ei vastaa asiakkaalle aiheutuvista vahingoista, jotka johtuvat julkaisijasta riippumattomista tuotannollisista tai teknisistä syistä. Muissa vahingoissa Tanssin Liikekieli ry:n vastuu rajoittuu mainoksesta maksetun hinnan palauttamiseen. Tanssin Liikekieli ry ei takaa mainosten teknistä yhteensopivuutta käyttäjien tietokonejärjestelmien kanssa. Tanssin Liikekieli ry ei korvaa vähäistä graafista tai sisällöllistä virhettä mainoksessa taikka web-palvelun vähäistä käyttökatkosta, mikäli virhe tai häiriö ei olennaisesti vähennä mainoksen näkyvyyttä tai mainosarvoa. Tanssin Liikekieli ry ei vastaa mainoksessa tai sen julkaisussa olevasta virheestä, joka johtuu puutteellisesti toimitetusta aineistosta tai ohjeista. Mainokset voidaan sijoittaa sivulle verkkojulkaisun graafiseen rakenteeseen, toimitukselliseen aineistoon ja muihin mainoksiin sopivalla tavalla. Mahdolliset reklamaatiot on tehtävä kirjallisesti tai sähköpostilla Tanssin Liikekieli ry:lle viimeistään 5 arkipäivän kuluessa mainoksen julkaisupäivästä tai kaavaillusta julkaisuajankohdasta. Asiakas vastaa mainoksessa ilmoitettujen tietojen oikeellisuudesta sekä siitä, että mainos tai sen valmistusaineisto eivät loukkaa kolmansien osapuolten tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia, sekä vastaa kaikista kolmansien osapuolten Tanssin liikekieli ry:hyn yllä mainituin perustein kohdistamista vaateista. Sähköpostilla lähetetty viesti tai aineisto katsotaan vastaanotetuksi silloin, kun se on kirjautunut luettavassa muodossa Tanssin Liikekieli ry:n tai sen edustajan käytössä olevaan tietokoneeseen tai tietojärjestelmään.